Nieuws Limburg Ivo Marechal stapt op bij Essers

Ivo Marechal stapt op bij Essers

Ivo Marechal stapt op bij Essers

Ivo Marechal (48), vertrekt in de loop van volgend jaar als ceo bij de groep Essers. Dat is zopas bekendgemaakt. Marechal leidt nu al 12 jaar de Genkse logistieke groep. Hij blijft aan boord tot een opvolger is gevonden, en blijft ook bij Essers actief als lid van de raad van bestuur en adviseur. Marechal wil zijn “persoonlijke ambities voor de toekomst anders gaan invullen”, zo laat hij weten.

Onder impuls van Marechal groeide de groep Essers uit tot één van de grootste familiale logistieke ondernemingen van Europa, met een omzet van 365 miljoen euro en 3.650 medewerkers in 31 vestigingen in tien landen in Europa. De groep met hoofdzetel in Genk en tweede thuisbasis in Roemenië is nog altijd in handen van de familie van Noël en zijn dochters Hilde en Ann Essers.

Het volledige verhaal kon u zaterdag lezen in Het Belang van Limburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.