Nieuws Limburg Jaguar Hasselt overgedragen aan Land Rover

Jaguar Hasselt overgedragen aan Land Rover

Jaguar Hasselt overgedragen aan Land Rover

De ondernemersfamilie Vanherk heeft beslist om de Jaguar-concessie in Hasselt vervroegd over te dragen. De nieuwe exploitant (vanaf 1 mei) wordt de Antwerpse familie Adriaenssens, die nu al onder meer de concessie van Land Rover in Hasselt uitbaat. Met deze beslissing loopt de familie Vanherk vooruit op de strategische keuze van Jaguar België om op termijn alle Jaguar-concessies te groeperen met het merk Land Rover. “We hebben die stap nu al gezet, waardoor er meer tijd en energie vrijkomt om ons te focussen op de verdere uitbouw van de andere activiteiten, waaronder het recreatiepark en verblijfsdomein Molenheide in Houthalen-Helchteren,” zegt Marc Vanherk.
Jaguar hasselt
De overdracht heeft geen gevolgen voor de klanten of medewerkers van Jaguar Hasselt. De activiteiten blijven op dezelfde locatie, uitgevoerd door dezelfde personeelsleden.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.