Nieuws Limburg Jakobus & Corneel: En wat zeggen de klanten?

Jakobus & Corneel: En wat zeggen de klanten?

Jakobus & Corneel: En wat zeggen de klanten?

En wat zeggen de klanten?

Met meer dan 40 trouwe adverteerders oogt de portefeuille van Jakobus & Corneel behoorlijk indrukwekkend. Maar in plaats van de eigen loftrompet te blazen, laten Koen en Wouter liever hun klanten aan het woord.

Jo Nelissen — ABN Klimatisatie en Greenheating
“Goede ideeën ontstaan vaak in de auto, onderweg naar een klant. Heb ik zo’n ingeving? Dan bel ik meteen Jakobus & Corneel, om van gedachten te wisselen. Eens terug op kantoor, ligt er vaak al een eerste voorontwerp klaar, inclusief een media-voorstel.”

“De campagnes van Greenheating moeten steeds meer en meer gericht zijn op het genereren van leads. De diverse media – online en print – die Wouter en Koen adviseren, bewijzen telkens weer hun efficiëntie. Deze jongens weten echt waarover ze spreken!”

“En hun business drinks – met altijd verrassend veel opkomst – is een absolute meerwaarde voor ons netwerk in Limburg. De business-return die wij uit hen klanten halen overstijgt jaarlijks ons communicatiebudget. ”

Neem ook een kijkje op onze website: www.jakobusencorneel.be

Lees gisteren: Duurzame klantenrelatie
Morgen: Gesmeerde tandem

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.