Nieuws Limburg Jakobus & Corneel: Media + Design = Bingo!

Jakobus & Corneel: Media + Design = Bingo!

Jakobus & Corneel: Media + Design = Bingo!

Media + Design = Bingo!

Affichage, krantenadvertenties, tv-spots, … Jakobus & Corneel selecteert voor elke campagne de juiste media en mediatitels — sámen met klanten. Niet de CIM-cijfers, maar feedback bepaalt in grote mate de mediakeuze. Koen Gielen: “De ervaringen en input van onze klanten zijn doorslaggevend. Op basis hiervan evalueren en optimaliseren we het mediaplan voortdurend. Ook andere klanten profiteren hiervan.”

Eye Candy

Een aanpak die wérkt: Jakobus & Corneel is hofleverancier bij zowat elk Limburgs mediabedrijf. Toch is zo’n strategisch mediaplan slechts de eerste stap. “Het succes van een campagne hangt ook af van de inhoud: het design”, vult Wouter Zeelmaekers aan. De creatieve grafici van Jakobus en Corneel maken niet alleen ‘mooie dingen’. Ze zorgen dat de communicatie ook opvalt. Van huisstijl, advertentie, website tot brochure.

Lees gisteren: Samen succes creëren
Morgen: Duurzame klantenrelaties

 

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.