Jochem-Goovaerts-240×300-1

Jochem Goovaerts aan de slag bij RCA Hasselt

Na een carrière van 13 jaar als woordvoerder van de NMBS, gaat Jochem Goovaerts op 1 maart aan de slag als communicatieadviseur bij RCA in Hasselt.

Jochem Goovaerts stapte snel na zijn eerste media-ervaring bij Het Belang van Limburg over naar de NMBS, waar hij gedurende 13 jaar eerst woordvoerder en daarna hoofd van de dienst Pers & Public Affairs werd. In die functie moest hij onder vaak moeilijke omstandigheden via de pers verantwoording afleggen over alles wat er zoal misliep bij de spoorwegmaatschappij. Uiteraard ging ook de positieve communicatie door zijn handen. "Maar na al die jaren stond ik wel open voor een nieuwe uitdaging", zegt de 37-jarige Limburger. "Toen ik de vacature van RCA onder ogen kreeg, leek het wel alsof ze mij op het lijf was geschreven."

Bij RCA, met 74 medewerkers één van de grootste communciatie-agentschappen van het land, gaat Goovaerts zich toespitsen op crisis- en corporate communicatie voor bedrijven en overheidsklanten. Bruno Leyssens, partner en hoofd van de PR-divisie bij RCA: “Uiteraard zijn wij erg tevreden met de komst van Jochem. Wij groeien sterk in het segment mediatraining en crisis- en corporate communicatie, zowel bij nieuwe als bestaande klanten. Jochem is op dat vlak ongetwijfeld een toegevoegde waarde, wat voor RCA en onze klanten ook weer nieuwe perspectieven opent."