Nieuws Limburg Joffry's en andere Limburgse faillissementen

Joffry's en andere Limburgse faillissementen

Joffry's en andere Limburgse faillissementen

Drie maanden nadat zijn eenmanszaak failliet werd verklaard, is de bvba Joffry’s nu hetzelfde lot beschoren. De rechtbank in Hasselt sprak donderdag de faling uit over het café van De Bachelor nadat de zaakvoerder was gedagvaard door zijn schuldeisers. Gielen en Van Swygenhoven uit Hasselt zijn de curatoren in deze zaak.

faling varkenDezelfde curatoren mogen overigens ook de schuldvorderingen ontvangen van de gedupeerden van gefaillieerde bedrijven als: Trium (Velm/Sint-Truiden), Andreas Convents (Diepenbeek), Stephaan Strauven (Sint-Truiden), Raoul Colin (ook in Sint-Truiden), Coda (Lummen, dus niet het gelijknamige boekhoudkantoor in Zonhoven), V-Essentials (Diepenbeek), Duc ID (Zonhoven), Guntech Design (Houthalen-Helchteren), Metor (Heusden-Zolder) en Theo Deracourt (Zonhoven). Het toeval wil dat er in Zonhoven blijkbaar 2 zelfstandigen zijn met die naam. Het gaat dus niet om het garagebedrijf en de houthandel op de Vogelsanckweg. Deze faling betreft een bedrijf op de Schopsveldweg (btw-nummer 773.240.745).

De schuldvorderingen moeten binnen zijn voor 17 juli 2013.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.