Nieuws Limburg JoJo Elektronica bestaat 25 jaar

JoJo Elektronica bestaat 25 jaar

JoJo Elektronica bestaat 25 jaar

“Gegroeid uit passie”

IMG_1669JoJo Elektronica is al 25 jaar een gevestigde waarde op vlak van alarminstallaties en camerabewaking voor zowel particulier als onderneming. Door de jaren heen heeft het bedrijf uit Opglabbeek zijn pakket vervolledigd met telecom- en internetoplossingen, tijdsregistratie plus automatisatie en toegangscontrole. Samen met personeel, klanten, familie en vrienden gaan ze het zilveren jubileum tijdens het laatste weekend van april vieren. “JoJo gaat feest vieren,” zegt zaakvoerder Jo Janssen. “We gaan dat goed doen, maar wel op een bescheiden manier, want zo zijn we opgevoed. Iedereen die klant is, nodigen we uit. Dat zijn er intussen toch al 18.000. We willen ze bedanken voor hun jarenlang vertrouwen in ons en de goede samenwerking.”

Een kwarteeuw JoJo lijkt alvast geen eindpunt te zijn, maar wie weet wel een keerpunt? “Samen met mijn broer Raf hebben we het bedrijf in 1989 opgericht. Met amper 50.000 euro kapitaal of 2 miljoen Belgische frank hadden we al ons spaargeld erin gestoken en zijn we langzaam kunnen groeien tot een stabiel bedrijf met 27 werknemers. Alles is vertrokken vanuit passie. En passioneel zijn we vandaag nog altijd. Wij doen dit in de eerste plaats niet om het geld, maar wel omdat we het graag doen. Met liefde. Dat merken de klanten ook en zo willen we blijven voortdoen,” aldus Jo Janssen.

www.jojo.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.