Nieuws Limburg JoJo Systems: klemtoon op persoonlijke aanpak

JoJo Systems: klemtoon op persoonlijke aanpak

JoJo Systems: klemtoon op persoonlijke aanpak

JoJo-2014-033JoJo Systems is voortaan de naam van de bekende Opglabbeekse beveiligingsspecialist waar broers Jo en Raf Janssen aan het hoofd staan.

Eén van de argumenten om afscheid te nemen van de vroegere naam JoJo Elektronica was dat het bedrijf voor veel meer dan elektronica en telecom staat. “Wij gaan op de sterke integratie van de vijf technieken die we aanbieden als alarm, camera, tijdsregistratie, toegangcontrole en telecom.

Onze andere absolute troef is service. JoJo staat er 24 u op 24 en 7 dagen op 7 klaar. Onze klanten weten dat. Ik durf zelfs zeggen dat we daarin uniek zijn in Limburg.

” De focus op de persoonlijke touche komt ook terug in de naamkaartjes. “Klopt,” zegt Jo. Op elk kaartje staat de vingerafdruk van de medewerker. Elke werknemer is uniek en heeft zijn eigen kwaliteiten. De print symboliseert onze persoonlijke aanpak nog eens extra.”

Nieuwe website: www.jojo.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.