Nieuws Limburg JoJo Systems voert strakke prijzenpolitiek

JoJo Systems voert strakke prijzenpolitiek

JoJo Systems voert strakke prijzenpolitiek

Foto woesdagWaar het in 1989 allemaal begon met een klein bedrijf waar enkel Jo en zijn broer Raf werkten, is JoJo nu uitgegroeid tot een firma met 27 werknemers.

Het klantenbestand ging in die kwarteeuw pijlsnel omhoog. “Toch maakten we in die periode nauwelijks reclame. Aan prospectie doen we evenmin. Simpelweg omdat de klanten onze beste ambassadeurs zijn,” verklaart Jo Janssen.

Intussen zijn er dat al ruim 18.000 of zo’n 10.000 meer dan tien jaar geleden. Het gaat vooruit. “Wij danken dat onder meer aan onze strakke prijzenpolitiekJoJo Systems of vroeger JoJo Elektronica geeft geen korting. Voor iedereen is het dezelfde prijs. Een installatie kost zoveel en dat is het. We kunnen gewoonweg niet onder de prijs gaan waar je ook nog eens een lange garantie en 24/7 service bij krijgt,” verzekert Jo Janssen.

Nieuwe website: www.jojo.be

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.