Jan-Tamara-Glenn Fineko

Jonge garde stapt in cockpit van accountantskantoor

Fineko, het accountants- en advieskantoor met vestigingen in Genk, Hasselt, Pelt en Leuven, heeft Tamara Verboven, Glenn Baeke en Jan Lambrichts aangeduid als nieuwe vennoten. "Dat jonge, enthousiaste mensen ons managementteam komen versterken verzekert de continuïteit van ons bedrijf", zo klinkt het.

Het nieuwe drietal dat als vennoot toetreedt, heeft al een aantal jaren op de teller bij Fineko. “Ze zijn de afgelopen jaren gegroeid vanuit een rol als medewerker naar leidinggevende”, zegt Pieter Van de Sijpe, die eerder al de stap naar vennoot heeft gezet. “Het feit dat mensen intern kunnen en willen doorgroeien, toont aan dat Fineko een ideale omgeving biedt om talent te ontplooien. We kijken er alleszins naar uit om samen met hen te bouwen aan de verdere groei.”

“Wij zijn enorm fier op deze wissel op de toekomst”, luidt het unisono bij Bart Vandeloo, Humberto Renaers en Theo Poncelet, oprichters van Fineko. “De komende maanden en jaren zullen we er samen met de nieuwe vennoten aan werken dat de continuïteit van Fineko verzekerd wordt.”