Nieuws Limburg Jos Briers naar topfunctie bij KPMG

Jos Briers naar topfunctie bij KPMG

Jos Briers naar topfunctie bij KPMG

Jos Briers, al vele jaren een gevestigde waarde binnen het topmanagement van KPMG, is benoemd tot nieuwe Head of Audit. De 56-jarige Limburger neemt het roer over van Karel Tanghe, die CFO wordt bij AG Insurance.

Jos Briers neemt de rol van Head of Audit bij KPMG Bedrijfsrevisoren over van Karel Tanghe, die vertrekt naar AG Insurance. Een job die Briers (56) op het lijf is geschreven. Als voormalig Country Risk Management Partner en lid van de adviesraad, kan hij een uitgebreide ervaring in de audit van lokale en beursgenoteerde bedrijven voorleggen.

CEO Harry Van Donink gelooft in de promotie: “Ik heb volledig vertrouwen in Jos, die zeker gaat bijdragen aan het succes van KPMG in de volgende jaren. Ik wens hem alvast alle succes in de nieuwe uitdagingen.”

En Briers zelf heeft er zin in: “Ik ben vereerd en fier dat ik ben benoemd tot Head of Audit bij KPMG Bedrijfsrevisoren”, zegt hij. “Ik ben dankbaar voor deze nieuwe uitdaging en kijk ernaar uit om een geweldig team aan te sturen en zo bij te dragen aan het voortdurende succes van KMPG.”

Reageer op dit bericht

Reacties

Luc S. 2022-12-06 07:08:09

Proficiat Jos. Veel succes

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.