Nieuws Limburg Kantoorartikelen.nl: Concurrent wordt klant

Kantoorartikelen.nl: Concurrent wordt klant

Kantoorartikelen.nl: Concurrent wordt klant

Concurrent wordt klant

Soms ontstaan in concurrentie bijzondere relaties. Zo stapte tien jaar geleden directeur Antoine Platen van LIOF Bedrijvencentra (12 lokaties, 200 huurders) bij Igor Soons van kantoorartikelen.nl in Hoensbroek binnen. Platen kwam eens praten over het bedrijvencentrum dat Soons was gestart vlakbij dat van LIOF.

De eigenaar van Kantoorartikelen.nl startte met die eigen verzamelplek voor ondernemers om zijn eigen vraag te stimuleren. Dat eerste gesprek tussen concurrenten is uitgemond in een langjarige relatie van klant en opdrachtgever. Soons is een van de hofleveranciers geworden van interieurartikelen van LIOF, van Maastricht tot Venray. Van de directiestoelen tot vloerbedekking.

Platen: ‘Ik zie hem niet zozeer als concurrent. Onze gesprekken zijn altijd heel inspirerend. Je kunt goed met hem brainstormen. Hij is een jonge gedreven ondernemer. En eentje die maatschappelijk verantwoord ondernemen hoog in het vaandel heeft. Net als ik’. Overigens moet Soons zich elke keer weer bewijzen voor nieuwe opdrachten stelt Platen. En mist hij ook wel eens een order. ‘Maar ik acht van de tien gevallen zit hij bij de winnaars’. Meer info zie www.kantoorartikelen.nl en www.liofbedrijvencentra.nl

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.