werner.vanstipelen-2

Kantoren Unizo en Sofim worden boekhoudervrij

De verhuiswagens rijden af en aan op de Maastrichtersteenweg in Hasselt, ter hoogte van de gebouwen van Unizo-Limburg en Sofim. Want zowat gelijktijdig trekken de boekhouders en accountants van A&B Partners en hun voormalige collega's van Coda Boekhouders naar een eigen vestiging. A&B heeft 1,5 miljoen uitgegeven voor een nieuwe vestiging in Genk, terwijl Coda 1 miljoen heeft gespendeerd aan een nieuwbouw in Zonhoven.

Vrijdag 25 maart neemt A&B Partners zijn intrek aan de Jaarbeurslaan in Genk, vlak tegenover de Limburghal. “We hebben voor Genk gekozen omdat we hier op de bovenverdieping over een ruimte van 800 m² kunnen beschikken," zegt gedelegeerd bestuurder Werner Vanstipelen. "Bovendien is Genk gemakkelijk bereikbaar voor zowel onze cliënten als voor onze 25 medewerkers. Daarbij is Genk niet alleen centraal gelegen maar ook een belangrijke aantrekkingspool voor het Maasland. Ik zie deze verhuis naar Genk dan ook als een kantelmoment in onze groei. Tegen 2017 willen we de omzet verdubbelen en het aantal medewerkers met 60% laten stijgen.”

Drie dagen later zijn het de 22 medewerkers van Coda Boekhouders die de bananendozen verslepen naar de Stationsstraat in Zonhoven. Ook voor hen breekt een nieuw tijdperk aan. Het hele verhaal van Coda publiceerden we al eerder en kan u hier nog eens nalezen.