Nieuws Limburg Kasteelheer weer boven Jan

Kasteelheer weer boven Jan

Kasteelheer weer boven Jan

De hotel- en restaurantbedrijven van Camille Oostwegel hebben vorig jaar beter gepresteerd dan in 2009 toen de kasteelheer voor het eerst in zijn carriére een verlies boekte. Oostwegel meldt onze redactie ook voor het eerste kwartaal dit jaar een omzetstijging (5,3%).

Oostwegel in een mail aan onze zusterste WijLimburg.nl: ‘Het gaat dus beter maar we zijn nog niet terug op het niveau van voor de crisis’. Oostwegel blijft desondanks doorinvesteren. Dit jaar wil hij € 1 mln gaan investeren. Onder meer wordt nagedacht over uitbreiding van een bestaand vergader- en wellnessconcept. 
Het horecabedrijf, officieel Camille Oostwegel ChâteauHotels -Restaurants, bestaat uit de bedrijven: Château Neercanne en Kruisherenhotel in Maastricht, Château St. Gerlach in Valkenburg aan de Geul en Winselerhof in Landgraaf.  
 

Bron: wijlimburg.nl. Overgenomen met toestemming.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.