upstream kaartjes

Korven en kaartjes: doe jezelf een cadeau!

Nog geen kerstcadeaus gevonden? We geven je slechts 2 tips: een Truiense vuurkorf en een managementcursus op een pakje bierviltjes...

Nu de vlam op Stayen niet meer echt in de pan slaat, zorgen bedrijven in de rest van Sint-Truiden en omgeving, wel nog voor vurige beleving. Met dank aan communicatiebureau Idearté, dat samen met de lokale lasersnijder Hayen Laser Technology (HLT) een unieke vuurkorf heeft ontwikkeld. "Ideaal om in coronatijden gezellig en veilig te klinken op betere tijden", zeggen Patricia Robinne, Aline Ghys en Bert Stas, zaakvoerders van Idearté. "Dit is een voorbeeld van de sterk opkomende trend van 'affiliate marketing', waarbij bedrijven samen een product ontwikkelen, een tijdelijke actie opzetten of (online) naar elkaar doorverwijzen. Zo introduceren ze elkaars klantenbestand en achterban, wat sinds de coronacrisis in een stroomversnelling is gekomen als een online vorm van positieve solidariteit." Wie zo'n vuurkorf koopt, steunt overigens het goede doel, want een deel van de opbrengst wordt geschonken aan Huize Sint-Vincentius, een organisatie binnen de bijzondere jeugdzorg.
(Lees verder onder de foto)

Gratis opleiding!
En nog een fantastisch cadeau, ideaal voor jezelf, is een opleiding via bierkaartjes… Koen De Moortel van Upstream (foto boven) heeft een format van opleidingen ontwikkeld, waarbij alle kernboodschappen zijn samengevat op een stapel bierkaartjes. “Op die manier is de informatie hapklaar voor actieve professionals met weinig tijd”, aldus De Moortel. “Men zegt wel eens dat iemand de boodschap pas echt begrepen heeft als hij ze kan samenvatten op de achterkant van een bierkaartje. Vandaar onze ‘bierkaartjescursus’.”

Upstream deelt nu tijdelijk de sets (ontworpen door Proactify) gratis uit. “Omdat we in deze bijzondere tijden graag onze kennis met andere zaakvoerders, ondernemers en doorgroeiers willen delen. Daar wordt iedereen uiteindelijk alleen maar beter van!”. Wie via e-mail (info@up-stream.be) zijn gegevens bezorgt met postadres, mag de cursus verwachten.