Nieuws Limburg La Bottega bij beste winkelconcepten van het land

La Bottega bij beste winkelconcepten van het land

La Bottega bij beste winkelconcepten van het land

 La BottegaUit velen tientallen inzendingen heeft de jury van vakorganisatie Comeos (federatie voor handel en diensten) de genomineerden gekozen voor de jaarlijkse Mercuriusprijs. Dit is een onderscheiding die de beste winkelconcepten bekroont op basis van criteria als customer experience, digitale integratie, duurzaamheid, innovatie en differentiatie. Bij de kanshebbers op de hoofdprijs behoort ook de Hasseltse schoenenwinkel La Bottega. Een hele verdienste, als je weet dat er bij de finalisten kleppers zitten als Bel & Bo, Pain Quotidien, Di of Zelfbouwmarkt.

Op 6 november wordt in de Wild Gallery in Vorst bekendgemaakt wie dit jaar de felbegeerde Mercuriusprijs in de wacht sleept. Fingers crossed voor Karine Valy (foto) en haar team van La Bottega!

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Hasselt
Hasselt

Hasselt geeft 3 winkels weg

'Start in Hasselt' is de naam van een actie waarmee 3 lokale ondernemers een uniek starterspakket kunnen winnen. Op een… Lees meer

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Hons krijgt Zware Jongens over de vloer

Internationale interieurmagazines besteden dezer dagen erg veel aandacht aan de gloednieuwe optiek van Michel Hons in Dilsen-Stokkem. Drie maanden geleden… Lees meer

Sector
Onderneming
Personen
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.