Limburg verenigt alle vacatures op jobbeurs

Ja, er zijn nog veel Limburgse bedrijven en organisaties die met man en macht op zoek zijn naar de geknipte medewerkers! De lokale economie doet het goed, wat zijn effect op de werkgelegenheid niet mist. Zij moeten nu de juiste 'match' maken met de mensen die momenteel een uitdagende job goed kunnen gebruiken. Ook die zijn er momenteel nog in overvloed.

jobbeurs vdabJobat.be en Het Belang van Limburg willen een handje helpen om vraag en aanbod dichter bij elkaar te brengen. Daarom vindt op 19 mei op C-Mine in Genk (14-19 uur) Jobbeurs Limburg plaats. Al meer dan 40 bedrijven hebben een stand gehuurd om hun vacatures aan de bezoekers voor te stellen. Poetsvrouwen, chauffeurs, politieagenten, ingenieurs of verpleegsters... voor alle profielen is er zeker een passende werkaanbieding! Iedereen is welkom. Vanaf maandag kunnen bezoekers zich al registreren via deze link. Dit maakt het makkelijk om je cv aan de juiste stand achter te laten.

Trouwens: Bedrijven die vacatures hebben en die aan een ruim publiek kenbaar willen maken, kunnen nog deelnemen. Meer info: tineke.vanwalleghem@jobatmedia.be