Nieuws Limburg Limburgse fitnessgoeroes bouwen in Brussel

Limburgse fitnessgoeroes bouwen in Brussel

Limburgse fitnessgoeroes bouwen in Brussel

Nadat ze als ex-eigenaars van de Sportopolis-keten een niet-concurrentiebeding moesten respecteren, zijn Yves de Bellefroid en Geert Diepers meteen opnieuw in de fitnessbusiness gedoken. i-fitness, zoals hun nieuwe concept heet, groeit als kool. Na vestigingen in Ukkel, Berchem, Turnhout en Peer, is zopas in Sint-Gillis een gloednieuwe vestiging van maar liefst 2.000 m2 opengegaan (in het voormalige postgebouw). Diepers en de Bellefroid investeerden er 1,3 miljoen euro. Van bij de start wisten ze al 520 leden aan te sluiten in de nieuwe club. Opvallend is dat i-fitness met gadgets vooral zakenmensen en jongeren wil warm maken. Op heel wat toestellen zijn pc- en andere aansluitingen. Zo kan je tijdens je cardio-workout bijvoorbeeld je Facebook-account nakijken.

I-FitnessMet deze investering houdt de expansiedrang van de Limburgers niet op. Ze zijn nog volop aan het zoeken naar nieuwe locaties in Brussel en elders in het land.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.