Nieuws Limburg Limburgse heeft beste idee in starterswedstrijd

Limburgse heeft beste idee in starterswedstrijd

Limburgse heeft beste idee in starterswedstrijd

De Limburgse Katrijn Denteneer wil met haar bedrijf Odile & Odette volwassenen stimuleren om mee te gaan in de fantasie en het samenspel van hun kinderen. Ze won met haar concept de ideeënwedstrijd Pop Poll van Bizidee.

Met Odille & Odette stappen volwassenen mee in de fantasie van een kind en beleven ze samen betoverende verhalen en magische opdrachten. “Fantasie prikkelt kinderen om te dromen, plezier te beleven en intens te genieten,” aldus Katrijn. “Als volwassene kan je hier een belangrijke rol in spelen. Samen spelen is belangrijk voor de ontwikkeling maar niet voor iedereen altijd even gemakkelijk.”

Daarom heeft ze een verhaaldoos met bijhorende accessoires uitgewerkt. Via leuke opdrachten wordt het spelende kind een echte toverfee. In de nabije toekomst wil Katrijn samen met experten zoals psychologen en pedagogen, nieuwe verhalen creëren die toegespitst zijn op bepaalde thema’s zoals autisme, hooggevoeligheid, pleegzorg, enzovoort.

Met haar nieuwe bedrijf is Katrijn niet aan proefstuk toe als ondernemer. Ze organiseert huwelijksfeesten en heeft lange tijd gewerkt aan de ontwikkeling van een platform voor studenten, waarmee de combinatie tussen studeren en werkervaring opdoen mogelijk wordt.

Met het winnen van de Pop Poll van Bizidee, hoopt de Limburgse de groei van Odile & Odette te versnellen. In de prijzenpot van 4.000 euro is ook een crowdfundingcampagne voorzien die haar verkoop een boost kunnen geven. Ook de privécoaching van ondernemer Wim Ballieu (Balls & Glory) is een waardevolle prijs.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Meest gelezen in deze regio

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.