Nieuws Limburg Limburgse muziekuitgever topper van ons nachtleven

Limburgse muziekuitgever topper van ons nachtleven

Limburgse muziekuitgever topper van ons nachtleven

Fuzz MagazineFuzz Magazine, een online publicatie over elektronische muziek, is genomineerd voor de Red Bull Elektropedia Awards. Zelfs zonder daadwerkelijk te winnen, is dat voor medestichter Jeroen Peetermans (uit Veulen, Heers) een belangrijke waardering. “We zijn ermee bezig sinds 2010,” vertelt hij. “Enkele enthousiaste studenten besloten toen om hun passie voor elektronische muziek om te zetten in een nieuwswebsite. We wilden meteen een uitstalraam vormen voor alles en iedereen die binnen België iets doet met of rond elektronische muziek. Dat is intussen goed gelukt, aangezien we nu met zo’n 8 à 9 redacteurs uit heel België de teksten van Fuzz Magazine schrijven.”

De nominatie voor de Red Bull Elektropedia Awards betekent een grote aanmoediging voor het magazine. De organisatoren van deze prijs gaan op zoek naar het beste van het Belgische nachtleven, gaande van clubs en festivals tot artiesten en media. Fuzz Magazine doet mee in die laatste categorie.

(Foto: SD Photography)

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.