Nieuws Limburg Limburgse prijst steden aan in hotelkamers

Limburgse prijst steden aan in hotelkamers

Limburgse prijst steden aan in hotelkamers

Goed idee… Als je in het Gentse Marriott-hotel een kamer betreedt, krijg je meteen een leuke film te zien waarin zangeres Leki je meeneemt naar de leukste bezienswaardigheden in de stad. Zo weten bezoekers meteen de toeristische hotspots, maar ook de leukste restaurants en winkels te vinden.

Het initiatief komt van Elke Leën, een geboren en getogen Hasseltse, die speciaal voor de productie van deze filmpjes het bedrijf Citymotions opstartte. “Wat we doen heet ‘narrowcasting’, het overbrengen van commerciële of informatieve boodschappen bij een select doelpubliek. We weten namelijk dat de kans groot is dat hotelgasten op zoek zijn naar deze informatie.” Citymotions heeft intussen contacten voor nieuwe producties. “De gesprekken lopen om ook in Brussel, Antwerpen en Brugge begin volgend jaar van start te gaan,” zegt Elke nog.

De opnames zelf worden trouwens ook uitbesteed aan een Limburgse bedrijf: Cinéarte.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Peter De Keyzer
De Kijk van De Keyzer

Column: Stop de inflatie

Voor sommigen is het allicht een verre herinnering, voor heel wat anderen een nieuw fenomeen: inflatie. De prijzen van heel… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.