Nieuws Limburg LRM wint persprijs Voka

LRM wint persprijs Voka

LRM wint persprijs Voka

Ook op deze site kon je er niet naast kijken: de investeringsmaatschappij voor Limburg LRM voert een erg actief persbeleid. Dat apprecieerde ook de jury van de jaarlijkse Persprijs die Voka-Kamer van Koophandel Limburg uitreikt tijdens de Dag van de Marketing. Juryvoorzitter Dominiek Claes mocht voor een nokvolle zaal in Kinepolis Hasselt de winnaar bekendmaken. Wie net naast de hoofdprijs greep waren P&V Elektrotechniek (Ghislain Vanherle), Visys (Frank Zwerts) en de Universiteit Hasselt (Ingrid Vrancken).

“Deze prijs toont aan dat we goed bezig zijn,” zei LRM-directeur Stijn Bijnens in zijn dankwoord. “Het is nu eenmaal belangrijk om aan de buitenwereld onze realisaties kenbaar te maken. Het kan maar helpen om andere ondernemingen de weg naar LRM te tonen.” Ook commercieel directeur Jeffrey Alenus, die instaat voor het persbeleid van LRM, was zichtbaar opgetogen. “Deze onderscheiding is zeker een gevolg van onze inspanningen, maar ook omdat we door onze actieve bezigheden veel aanleiding hebben om te communiceren,” zei hij. “Deze prijs mag dus ook worden toegeschreven aan de ondernemingen met wie we samenwerken en met onze LRM-medewerkers die de deals tot stand brengen.”

Kortom: 4 ondernemingen die een toonbeeld zijn van goede communicatie met de pers. Hopelijk werkt het inspirerend voor vele anderen die jammer genoeg eerder voor de PersFobie-prijs in aanmerking komen…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Peter De Keyzer
De Kijk van De Keyzer

Column: Stop de inflatie

Voor sommigen is het allicht een verre herinnering, voor heel wat anderen een nieuw fenomeen: inflatie. De prijzen van heel… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.