Nieuws Limburg Luc De Clerck (CEGEKA) bij Manager@Breakfast

Luc De Clerck (CEGEKA) bij Manager@Breakfast

Luc De Clerck (CEGEKA) bij Manager@Breakfast

Op 11 mei is Luc De Clerck van Cegeka te gast bij Manager@breakfast, het platform van de PHL waar bedrijfsleiders hun collega-netwerk uitbreiden en inspiratie opdoen vanuit het werkveld en studenten kennis maken met verschillende facetten van het ondernemerschap via getuigenissen van doorwinterde en succesvolle bedrijfsleiders.

Net als zijn voorgangers komt Luc De Clerck vertellen over zijn managementvisie, de valkuilen die hij ontmoet heeft, de successen en de tegenslagen waarmee een bedrijfsleider te kampen heeft. Cegeka, het snelst groeiende ICT bedrijf in de Benelux (1500 medewerkers) staat bekend voor haar one-stop shopping, haar lokale verankering, haar partnerships en langetermijn relaties en vooral haar sectorgebaseerde aanpak: Cegeka beschikt over specifieke oplossingen voor de gezondheids-, sociale zekerheids-, retail-, logistieke, industrie-, publieke en financiële sector.

Meer informatie en inschrijven via de phl

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.