mik-passepartout

Made in Limburg krijgt zusje in de Kempen

Elke dag houden we met madeinlimburg.be de vinger aan de pols van wat er leeft bij Limburgse managers en ondernemers. Nieuws dat door jullie steeds meer gesmaakt wordt, gezien het feit dat we al regelmatig tegen de 10.000 bezoeken per dag aantikken. En dat zijn al lang niet meer alleen Limburgers, maar ook bezoekers uit de rest van het land en (ver) daarbuiten...

We schrijven graag over jullie wel en wee, maar morgen is het voor een keer onze beurt, want dan lanceren we Made in Kempen(.be). De formule is identiek: grote bedrijven en kleine bedrijven, successen en - helaas af en toe ook - mislukkingen. Net zoals we in Limburg nieuws brengen van As tot Zutendaal, zal het in de Kempen van Arendonk tot Zandhoven zijn. En net zoals jij vanochtend onze nieuwsbrief ontving, is er een gelijkaardige nieuwsbrief voor de editie Kempen.

Misschien ben je wel een Limburgse ondernemer in het Noorden (zeg Lommel en omgeving) en ben je ook in de Kempen geïnteresseerd? Of heb je partners of relaties in de Kempen? Ga dan snel naar madeinkempen.be of signaleer dit even met een mailtje, een like of een share aan wie het kan interesseren. Zo maken we samen ook van Made in Kempen een succes!