Nieuws Limburg Mamzel gaat nu ook écht winkeltje spelen

Mamzel gaat nu ook écht winkeltje spelen

Mamzel gaat nu ook écht winkeltje spelen

De webshop voor cadeautjes Mamzel, die daarnaast een stevig aandeel van de omzet uit homeparty’s puurt, gaat nu ook van start met een fysieke winkel. Zaakvoerders Kim Hardy en Kim Severy openen in de Hasseltse binnenstad immers een pop-up store, om zo ‘in real life’ de klanten te laten kennismaken met het gamma.

IMG_2449-mockupHet concept dat ze vanaf zaterdag in de Kapelstraat lanceren, heeft ook een doelstelling op langere termijn. “Onze Mamzel Boutique is een goede gelegenheid om de klanten onze webshop te tonen en uit te leggen hoe ze ook in de toekomst hier gebruik van kunnen maken,” zeggen beide Kimmen. “We kunnen immers onmogelijk 4.000 referenties in de rekken presenteren. Tegelijk laten we hen nog een ander voordeel ervaren van webwinkelen: de levering aan huis. Wie dat wil, hoeft niet met zijn aankopen door de stad te zeulen, en kan de aankopen thuis laten bezorgen. Eens de klanten de voordelen van die service hebben ervaren, zal de drempel veel lager zijn om cadeautjes via onze webshop te bestellen.”

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.