Manager@Breakfast – Ben GREEVEN (Thalento)

Ben Greeven brengt op 1 maart tijdens Manager@Breakfast het verhaal van Thalento : een online assessment en talent inventarisatie platform voor het identificeren, motiveren en ontwikkelen van talent. Dat Thalento succesvol is in het bouwen van HR-meetinstrumenten bewijst de allereerste Limburgse Innovatiepremie die het bedrijf in 2010 ontving. Daarnaast keurde IWT een subsidie goed voor haar KMO-innovatieproject: ‘Matching Organisation & People’. Hiermee verricht Thalento onderzoek naar webapplicaties om de professionele omgeving van bedrijven beter in kaart te brengen.

Thalento werd in oktober 2010 opgericht als spin-off van Astyre, een internationale speler in de Human Resources consultancy. Thalento ontwikkelt, implementeert en beheert innovatieve technologieën voor online assessments en talent inventarisatie.

Met de ontbijtsessies “Manager@Breakfast” aan de PHL kunnen bedrijfsleiders un collega-netwerk uitbreiden en inspiratie opdoen vanuit het werkveld. Studenten maken hierdoor kennis met verschillende facetten van het ondernemerschap via getuigenissen van doorwinterde en succesvolle bedrijfsleiders, die verhalen over hun managementvisie, de valkuilen, de successen en de tegenslagen.

Meer informatie en inschrijven via de PHL (link)