Nieuws Limburg Mario Fleurinck verlaat Melotte in Zonhoven

Mario Fleurinck verlaat Melotte in Zonhoven

Mario Fleurinck verlaat Melotte in Zonhoven

Mario Fleurinck, bezieler van het 3D-printingbedrijf Melotte in Zonhoven, doet daar de deur achter zich toe. Dat heeft hij zelf aangekondigd op zijn Facebookpagina en Twitter-account.

mario-fleurinck-thumbnail“Het is gebeurd… 10 jaar geleden stapte ik bij Melotte binnen, toen een bedrijf dat op zoek was naar zichzelf, met een idee onder de arm en flink wat ondernemerszin. Vandaag stapte ik met spijt in het hart naar buiten, maar wel uit een onderneming die ik samen met mijn schitterende medewerkers naar de wereldtop in 3D-printen heb geloodst,” aldus Fleurinck. “Het ga jullie goed, vrienden. Het was een genoegen en maak er het beste van,” besluit hij. Volgens Radio 2 stapt Fleurinck op bij Melotte “na verschil in visie met de aandeelhouders”. Het bedrijf is in handen van weefgetouwenproducent Picanol.

Zelf laat nog in het midden wat zijn volgende uitdaging wordt. In een korte reactie aan Het Belang van Limburg zegt hij wel al concrete plannen te hebben, maar daar pas in een latere fase meer over kwijt wil.

Een eerder artikel over Mario Fleurinck en Melotte kan je hier lezen.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.