Nieuws Limburg Marketingstunt: JAM leent auto aan kerstshoppers

Marketingstunt: JAM leent auto aan kerstshoppers

Marketingstunt: JAM leent auto aan kerstshoppers

smartshopper jamOmdat het vinden van een parkeerplaats in Hasselt een torenhoog probleem is, pakt Groep JAM uit met een stunt. Nog tot 23 december kan het winkelpubliek de eigen auto parkeren op het bedrijfsterrein van de Mercedes-Benz-concessie in de Voogdijstraat, waar een Smart van Groep JAM zal klaar staan. De kooplustigen mogen er zelf mee naar het stadscentrum rijden, waar onder het Kolonel Dusartplein gereserveerde parkeerplaatsen zijn afgebakend. “Eindeloos aanschuiven voor de parkeergarage is de ergste nachtmerrie van elke kerstshopper,” zegt Groep JAM. “Dit leidt tot heel wat onnodige stress. Vandaar dat we deze ludieke actie doen.”

Uiteraard is het wel nodig om je Smart te reserveren. Dat kan via deze website, waar je via je e-mailadres (of via een persoonlijke code voor genodigden) kan inschrijven.

Reageer op dit bericht

Sector
Onderneming

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.