Nieuws Limburg Melotte bouwt mee aan elektrische wagens

Melotte bouwt mee aan elektrische wagens

Melotte bouwt mee aan elektrische wagens

Het Zonhovense hoogtechnologische metaalverwerkende bedrijf Melotte gaat binnenkort onderdelen bouwen voor elektrische wagens. De onderdelen zijn voor een producent van elektrische wagens die de voertuigen wil afzetten op de Chinese markt.

mario-fleurinck-thumbnailDat heeft CEO Mario Fleurinck afgelopen weekend via Twitter bekendgemaakt. Maar meer wil hij er voorlopig nog niet over kwijt. “In mijn enthousiasme over het nieuwe contract heb ik die tweet verstuurd, maar dat had ik beter niet gedaan,” zegt Fleurinck. “We kunnen ook nog niks laten zien, we moeten eerst nog prototypes bouwen.”

Melotte heeft als één van de pioniers een paar jaar geleden de omslag gemaakt naar de digitale industrie. Als 3D-printingbedrijf is de Zonhovense onderneming actief in de duurzame productie van metalen precisie-onderdelen, zoals tandimplantaten in titanium. Melotte gooide ook al hoge ogen met brillen op maat voor het Brugse brillenhuis van Patrick Hoet en samenwerking met de Amerikaanse ruimtevaartorganisatie NASA.

Reageer op dit bericht

Onderneming
Personen

Gerelateerde berichten

Dilsen-Stokkem
Dilsen-Stokkem

Rofix wil alles naar Polen verhuizen

Het familiale bedrijf Rofix uit Dilsen-Stokkem, gespecialiseerd in bevestigingsmaterialen voor radiatoren, kondigt de intentie aan om de volledige productie naar… Lees meer

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.