erik-monard

Monard stelt nu ook de wetten in Wallonië

Monard Law, het Hasseltse advocatenkantoor onder leiding van naampartner Erik Monard, heeft in Brussel een gespecialiseerd team van financiële advocaten overgenomen van Buyle Legal. De 9 experts die Monard vervoegen, zorgen ervoor dat de expertise in bank- en financieel recht nu ook in Franstalig België tot de top behoort.

Monard Law vergroot met deze overname het team tot 116 advocaten. Daarmee is het één van de grootste onafhankelijke kantoren van het land. Het bedrijf is quasi exclusief gericht op ondernemingen en instellingen. Het financieel- en bankenrecht is één van de vele specialisaties. Met de overname van de experts bij Buyle Legal wordt deze materie nu ook in Franstalig België op topniveau aangeboden.

Vele financiële instellingen zijn vragende partij voor gedegen juridisch advies, aangezien de regels voortdurend veranderen en strenger worden. Bovendien zorgt de huidige internationale bankencrisis voor vertwijfeling in de sector en is de goede raad van doorwinterde professionals goud waard... Een bundeling van deze expertise is dus een toekomstgerichte, strategische keuze van Monard Law.