RVB

Mr. Cabdriver aan het stuur van ondernemende Hasselaren

Filip Frenay, zaakvoerder van taxibedrijf AlphaCab, is de nieuwe voorzitter van JCI Hasselt. Hij neemt de taak op zich om jonge ondernemende Hasselaren op sleeptouw te nemen.

JCI Hasselt is het jaar begonnen met een nieuwe raad van bestuur. Onder aanvoering van Filip Frenay neemt de vereniging jonge high potentials onder de arm om hun vaardigheden qua ondernemerschap te ontwikkelen. Dat gebeurt onder meer door de organisatie van diverse rganiseren van verschillende impactvolle activiteiten, zoals Hasselt Beach, Tour Culinair, Kaperconcerten en Jardin Mystique op de Hasseltse Jeneverfeesten. Samen met andere afdelingen van JCI Limburg zetten ze mee de schouders onder de Award Jonge Ondernemer van het Jaar. Daarnaast staan er sociale projecten op de agenda, zoals de Social Hackaton, een brainstorm om sociaal-maatschappelijke uitdagingen te tackelen.

Voorzitter Frenay krijgt voor de uitvoering van het programma de steun van andere bestuursleden: Tim Schreurs (secretaris), Cedric Cools (penningmeester), Ann Keunen (vormingen), Sofie Kerkhofs (communicatie), Hendrik Geusens (events), Maxime Grondelings (commissies) en Babette Fontaine (past-voorzitter). Ook zij engageren zich om de Hasseltse ondernemers van morgen klaar te stomen voor het grote werk.