Nieuws Limburg NedCar zoekt 400 man: Ford-mensen gegeerd

NedCar zoekt 400 man: Ford-mensen gegeerd

NedCar zoekt 400 man: Ford-mensen gegeerd

Om de bouw van de BMW Mini in goede banen te leiden, zijn voor de fabriek van NedCar in Born 400 extra mensen nodig. Daarbij ook 300 productiemedewerkers. Eigenaar VDL Groep gaat volgende maand van start met een rekruteringscampagne en mikt daarbij ook op medewerkers van Ford Genk en de toeleveringsbedrijven. “Gezien hun ervaring met de auto-assemblage, zowel technisch als naar werkomstandigheden, hebben de arbeiders van Ford Genk een streepje voor,” zegt woordvoerder Nadia Landerloos.

VDL NedCar Born“Dat ze effectief auto’s hebben gebouwd, is een absoluut pluspunt. We zullen kijken welke aanmeldingen er komen, en onder meer op basis van deze ervaring, een selectie maken.” Born ligt maar net over de grens met Nederland, en is dus voor veel Ford-werknemers vlot bereikbaar.

De kandidaten dienen zich te registreren op een website, waarna ze worden uitgenodigd voor een trainingsprogramma. Dat moet langs beide zijden uitwijzen of bedrijf en sollicitant voor elkaar gemaakt zijn.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Sector
Onderneming
Gemeente

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.