hart in business

Nieuw bedrijf voor Jacqueline en Jeannette

Ondernemers Jacqueline Mahieux en Jeannette Palmers zijn samen gestart aan een nieuwe uitdaging. Hart in Business Community is een coaching-bedrijf dat instaat voor de professionele begeleiding van ondernemers en managers. “Door jezelf als ondernemer te versterken, neem je een binnenweg op de route naar het succes”, aldus Jacqueline en Jeannette.

Het doel van Hart in Business Community is om ondernemers persoonlijk te doen groeien en hen op die manier te helpen bij de versterking van hun organisatie. “Heel concreet gaan we in 10 sessies van telkens een halve dag, terug naar de essentie van ondernemen. De deelnemers worden zowel individueel (face-to-face) als in kleine groepjes van gelijkgestemde ondernemers, meegenomen in een uniek coachingtraject. Ze worden door topcoaches uitgedaagd om een spiegel van hun persoonlijkheid voor te houden. Van daaruit worden de individuele bouwstenen versterkt die kracht, motivatie en inspiratie geven om een betere leider te worden en hun onderneming te stuwen naar ambitieuze doelstellingen.”

Hart in Business Community werkt hiervoor samen met gerenommeerde topcoaches, zoals Veerle Dobbelaere (life & mental coach). Zij vullen elk een complementair deel van het programma in, dat plaatsvindt in een rustige, inspirerende omgeving, voorzien van alle comfort.

Naast het eerste traject 'Back to the essence' voor ondernemers, zullen er ook trajecten voor specifieke topics in bijvoorbeeld sales en hr worden aangeboden. De eerste coachingsessies zullen plaatsvinden vanaf eind januari 2020.