Nieuws Limburg Nieuw: nummers van industriezones invoeren in gps

Nieuw: nummers van industriezones invoeren in gps

Nieuw: nummers van industriezones invoeren in gps

Iedereen kent de frustratie: je zoekt een bedrijf op een industrieterrein, maar je gps kent alleen de straatnaam en het huisnummer, terwijl ter plaatse er een heel andere nummering geldt, en je dus nodeloos rondjes moet maken om op je bestemming te geraken. De Provinciale Ontwikkelings Maatschappij Limburg (POM) lost dit probleem op door bestanden op haar website te plaatsen, die kunnen gedownload worden voor gps-systemen (Garmin, Mio, Tom Tom…). Ze bevatten alle industriële nummeringen van de Limburgse industriezones, en brengen op die manier elke bezoeker netjes op zijn bestemming.

nummers industriezonePOM Limburg overlegt momenteel nog met Trimble en Transics of ze deze gegevens kunnen opnemen in hun professioneel ingebouwde boordsystemen voor vrachtwagens.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.