Nieuws Limburg Nieuwe directeur voor Haven Genk

Nieuwe directeur voor Haven Genk

Nieuwe directeur voor Haven Genk

Wesley Mazzei12De Raad van Bestuur van Haven Genk heeft Wesley Mazzei benoemd als nieuwe General Manager. Hij neemt zijn functie op vanaf 17 oktober, en dit in opvolging van Patrick Geerinck.

Wesley Mazzei is een handelsingenieur met een postgraduaat in business administration. Hij bekleedde uiteenlopende functies bij multinationals in binnen- als in buitenland. Sinds 2013 is hij binnen Haven Genk verantwoordelijk voor finance, HR, IT en de logistieke afdelingen. Zodoende heeft hij ervaring opgebouwd om de vastgelegde strategie van Haven Genk uit te voeren.

“Ik ben ervan overtuigd dat Haven Genk als trimodale terminal alle troeven in handen heeft om verder te groeien,” aldus de nieuwe General Manager. “Ik denk dan aan de rijke historiek, het compleet en innovatief dienstverleningspakket, de flexibiliteit en vooral de gemotiveerde werknemers. Dat alles maakt dat Haven Genk een nog belangrijkere rol te spelen heeft als logistieke draaischijf in de regio en daarbuiten.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.