Yannick-Bouts

Nieuwe directeur voor La Butte aux Bois

De 40-jarige Hasselaar Yannick Bouts wordt de nieuwe directeur-gastheer van het prestigieuze hotelcomplex Domaine La Butte aux Bois in Lanaken. Hij volgt er Marc Alofs op, die in Antwerpen het luxueuze horecaproject Botanic Antwerp gaat managen.

Toen de alom gerespecteerde Marc Alofs na 11 jaar aankondigde een nieuwe uitdaging aan te gaan, moest eigenaar Eric Bullens op zoek naar een geknipte opvolger. Die vond hij in de persoon van Yannick Bouts.

Bouts heeft veel ervaring opgedaan, onder meer bij de familie Vermeersch van de hotelgroep rond het gekende Auberge du Pêcheur in Sint-Martens-Latem. Daarna verzorgde hij de opstart en het management van hotelproject Tafelrond - The Fourth aan de Grote Markt in Leuven. Vorig jaar maakte hij nog een zijsprong naar een totaal andere sector, toen hij werd aangesteld als zaakvoerder van de Belisol-showrooms in Hasselt en Luik.

Maar nu wordt het 5-sterrenhotel Domaine La Butte aux Bois dus zijn nieuwe uitdaging. Hij zal er tevens de gasten begroeten van het gerenommeerde restaurant La Source (2 Michelin-sterren) en wellnesscenter La Forêt.