Nieuws Limburg Nieuwe falingen, intrekking én buitenlandse sluiting

Nieuwe falingen, intrekking én buitenlandse sluiting

Nieuwe falingen, intrekking én buitenlandse sluiting

Voor de rechtbank van Antwerpen, afdeling Hasselt, werden een aantal eenmanszaken en vennootschappen failliet verklaard. Schuldeisers moeten zich melden:

Bij curatoren Gielen en Van Swygenhoven:

– Prometheus Invest (Beringen)
– Bekar Beyler (Leopoldsburg)
– Davy Nulens (Hasselt)
– Ali Baba Palace (Heusden-Zolder)
– Topcu (ook Heusden-Zolder)
– Nupa (Idem)

Bij curator Geert Pauwels:
– Mosu Fruit en Mommen Ivan (zelfde adres in Sint-Truiden). Het gaat om één van de grotere fruitkwekers in de regio.
– Cylinder Refurbishment en All Gas (beiden in de Walenstraat in Hasselt). De zaak werd een tijd geleden nog even verzegeld nadat er een gasfles was ontploft.

Ander nieuws uit de rechtbank: het faillissement van Jean Van Holzaet uit Dilsen-Stokkem werd ingetrokken door de rechtbank. Er was een vergissing in het spel.

Tot slot ook nog een faling uit het buitenland: in Maastricht werd de drukkerij TO & Gijsemberg failliet verklaard. Zaakvoerder Guy Gijsemberg, die in Maasmechelen 2 goed lopende bedrijven heeft, zei hierover tegen de collega’s van Wij Limburg.nl dat er buiten hemzelf geen grote schuldeisers in Nederland zijn. Door de afname van de orders op de Nederlands-Limburgse markt, verliezen er 2 medewerkers hun baan.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.