Nieuws Limburg Nieuwe falingenreeks in Limburg uitgesproken

Nieuwe falingenreeks in Limburg uitgesproken

Nieuwe falingenreeks in Limburg uitgesproken

FalingenTheEndValentijn zal voor een aantal Limburgse ondernemers niet herinnerd worden omwille van de romantische taferelen. De rechtbanken in Tongeren en Hasselt hadden immers de handen meer dan vol om een aantal falingendossiers te behandelen. Zo moet u zich melden als schuldeiser bij:

– Curatoren Scheepers (Tongeren): kebabzaak Andalous in Maasmechelen, Alkens Carwash in Alken en grondwerker Laz in Genk.

– Curatoren Miguet en Cuypers (Tongeren): bemiddelingsbureau Rodosa in Riemst en restaurant Il Giro d’ Italia in Tongeren.

– Curatoren Noelmans en Noelmans (Tongeren): eetgelegenheid Croms & Croms in Lanaken en verkoop van afvoersystemen JSA Trading in Tongeren.

– Curator Thierry Bielen (Hasselt): Bouwgroep B in Leopoldsburg, M en N Partner in Heusden-Zolder, Neva Travel ook in Heusden-Zolder, taverne Sleepvaart in Paal-Beringen, Parivina in Peer, BLK in Zonhoven, Ni & Co in Houthalen-Helchteren en tot slot: Schnitz Agnes in Leopoldsburg.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.