Nieuws Limburg Nieuwe koerierdienst strijkt neer in Hasselt

Nieuwe koerierdienst strijkt neer in Hasselt

Nieuwe koerierdienst strijkt neer in Hasselt

Met Bubble Post is er een nieuwe koerierdienst actief in Limburg. Vanuit het centrale depot aan de Walenstraat in Hasselt zal het bedrijf kleinere pakjes met ecologievriendelijke voertuigen als elektrische wagens en fietsen, naar de binnenstad brengen. Het concept lijkt sterk op dat van City Depot, de Hasseltse pionier in deze activiteiten.

Bubble PostHasselt is de laatste van de Vlaamse centrumsteden waarin Bubble Post de tenten opslaat. “Dit jaar wordt in België nog uitgebreid naar Charleroi en focussen we ons vooral op een Europese expansie,” zegt oprichter en CEO Benjamin Rieder. In Hasselt haalde Bubble Post intussen al klanten zoals Metro en Smartmat binnen voor de ‘last-mile leveringen’.

“We geloven dat Hasselt ook nood heeft aan een duurzame oplossing voor stadslogistiek,” aldus nog Rieder. “We kijken uit naar de samenwerking met de lokale handelaars.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.