Nieuws Limburg Nieuwe ondernemersclub in Dilsen-Stokkem

Nieuwe ondernemersclub in Dilsen-Stokkem

Nieuwe ondernemersclub in Dilsen-Stokkem

Dinsdag is in Dilsen-Stokkem een nieuwe ondernemersvereniging onder de koepel van Unizo uit de startblokken geschoten. Dit gebeurde tijdens een ontbijtsessie bij Garage Geebelen. Meer dan 50 ondernemers woonden de plechtigheid bij en namen de gelegenheid te baat om onderling te netwerken.

10458956_10203210131790325_2163165164883244838_oGastspreker Karel Van Eetvelt (gedelegeerd bestuurder van Unizo) gaf in een toelichting aan waar de organisatie naartoe wil en hoe lokale verenigingen hier hun rol in kunnen spelen. Ook gastheer André Geebelen, die toetreedt tot het bestuur, nam even het woord. “We hopen met deze ondernemersvereniging om dit komende werkjaar leuke activiteiten te organiseren voor de ondernemers, want contacten kunnen contracten betekenen,” zei hij.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.