Nieuws Limburg Nokia bestelt blikken dozen in Donk

Nokia bestelt blikken dozen in Donk

Nokia bestelt blikken dozen in Donk

Gsm-fabrikant Nokia heeft bij Patrick Leenaers van Amplitude in Donk (Herk-de-Stad) een eerste proefbestelling geplaatst van 3.000 blikken dozen. “Het gaat om luxe-dozen, die bedrukt worden met een afbeelding van een Nokia-gsm, maar eigenlijk dienen om koffiepads in te steken,” legt hij uit. “Een gadget dat Nokia cadeau wil doen aan zijn klanten. Voor ons een mooie referentie, die hopelijk uitmondt in verdere bestellingen.”

amplitudeAmplitude Tin & Leather Boxes (met hoofdzetel in Herent) maakt naast de luxueuze verpakkingen in blik ook PU-lederen koffers. Tot de klantenkring behoren onder meer chocoladeproducenten als Leonidas, koekjesbakkers (Jules Destrooper, Vermeire Speculoos,…) en brouwerijen (Delirium, Haacht, Kasteelbier, Terdolen, Wilderen,…) “Maar nog het meest trots zijn we op onze blikken huisjes,” zegt Patrick Leenaers. “Deze zijn uniek in de wereld en volledig op maat gemaakt.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.