laurens cover mil mag 34

Nu online of via app: dé allerbeste verhalen van uw collega’s!

Let the beast go, aldus de hoofdredacteur die zopas ons nieuw magazine lanceerde! Er staan weer tal van boeiende leesverhalen in, afgewisseld met kortere hapklare weetjes over Limburgse ondernemers die je allemaal wel kent...

Het hele magazine online lezen kan via deze link. Nog vééél handiger voor mobiele lezers is echter onze speciale Made in Limburg Magazine APP. (zie app-store...). Alle artikels apart lezen kan door te klikken op de links in onderstaand overzicht:

- De 10 meest gelezen artikels van de voorbije maand mag u niet gemist hebben! Op één staat het all-time favourite-verhaal: het wedervaren van cocktailmaker Rob Biesmans. Ontdek de 10 hier!

- Als cover-model en CEO Binnenstebuiten herkent u deze keer Laurens Meynaerts, de CEO van het hippische centrum Sentower Park in Oudsbergen. Een opmerkelijk ondernemersverhaal dat via een straf parcours verloopt!

- Hoe zou het zijn met... Eric Beckers? Nadat hij de familiale Ford-concessie verliet, heeft hij nu een gigantische uitdaging gevonden waarin hij meteen volle gas kan geven!

- Stel: je levenswerk brandt af... Van de ene op de andere dag spat je ondernemersdroom, over meerdere generaties heen, volledig uit mekaar. Of toch niet, want bij Driedeco in Borgloon staan de zaakvoerders na amper een maand opnieuw recht. With a little help from their friends! Met vallen en opstaan.

- Hij houdt kantoor in C-Mine Crib, vanwaar hij financieel advies geeft aan grote ondernemingen. Sylvio Rodriguez is onze New Kid on the Block en antwoordt gevat op enkele pittige vragen.

- Dolmans Landscaping is 10 jaar actief in ons land, en nu al toe aan de derde vestiging. De meest recente die werd geopend in Lummen, mocht heel wat prominenten verwelkomen, zoals je kunt zien in deze fotoreportage!

- Is de consument de grote uitzoek-bakken van Nederlandse retailers beu? Komt er een einde aan de invoer van goedkope Aziatische dumpingproducten? Wij zochten het uit in de rubriek Spraakmakend.

- Zij is de baas, dat zeggen niet alleen de partners van Marina Doggen en Marion Van Zon... Ook de werknemers hebben ontzag voor het mooie groeiparcours dat deze ondernemende dames hebben afgelegd.

- En we blijven bij de straffe vrouwelijke ondernemers, want journalist Dirk Haesevoets ging langs in Den Bureau van de CEO.... Françoise Chombar van Melexis. Waar zij kantoor houdt, en welke foto's aan de muur hangen, dat lees je hier!

- Het afval van de staalsector ophalen en recycleren: het klinkt niet zo sexy, maar Jeffrey Alenus van ABO Global houdt er wel een uiterst professioneel en wereldwijd actief bedrijf mee aan de de draai. Zij zijn onze Verborgen Parel!

- David Winkels kennen we allemaal. De bestuurder bij Maasmechelen Village laat achter de schermen kijken en verklapt waar hij na de uren zoal mee bezig is en vooral: waar hij intens van kan genieten. En dat is wel wat... Out of Office!

- De uitsmijter is telkens onze column: waarom gaan wij ergens winkelen, en waarom zeker niet? Een blik met een knipoog...

Ziezo. Als u dat allemaal gelezen hebt, is de maand alweer voorbij en staan we klaar met een nieuwe editie!