MIL-cover-ipad-22

Nu te lezen: het nieuwe Made in Limburg Magazine!

Einde van de maand, dat wil zeggen: een nieuwe editie van het Made in Limburg Magazine! U kunt het nu gratis lezen via onze webreader. Interessant als altijd, kunt u artikels vinden als:

- De cover wordt gesierd door Marc Warson en Anneleen Van Bosch, de nieuwe tandem aan het hoofd van Warsco Units. Zij vertellen hoe het aantrekken van een externe CEO de groei van het bedrijf heeft versneld. Lees het artikel hier!

- In de rubriek 'Hoe zou het zijn met...' gingen we langs bij Luc Cardinaels, voormalig voorzitter van VKW Limburg en jarenlang topman bij de Rettig-groep. Trial zonder error, dat doet hij nu...

- Omdat hij in Frankrijk bezig was met een huis te renoveren tot bed & breakfast, had Omer Wijnants niet door dat zijn bedrijf Biest in zwaar weer verkeerde. Hij hakte forse knopen door en bouwt momenteel zijn zaak terug op: met vallen en opstaan!

- Onze New Kid on the Block is een duo: Marnick Vandebroek en Natalie Vandergraesen vormen niet alleen privé maar ook zakelijk een perfect koppel. Hun bedrijf Stand Up Company is erg internationaal actief.

- Onze fotograaf wordt nerveus als hij te lang binnen moet zitten... Daarom stuurden we hem naar een event van Voka Limburg, waar de netwerken de kick-off van hun werkjaar organiseerden. De mooiste aanwezigen haalden de selectie van ons foto-album!

- Wat Pano kan, kan Made in Limburg ook. Hoewel het om een kleine minderheid gaat, is er toch heel wat fraude in de bouwsector. Wij trokken op onderzoek uit en vertellen wie er allemaal genaaid wordt: spraakmakend!

- Na Herman Reynders krijgt Stijn Bijnens van LRM het podium. Hij vertelt wat de 3 grootste uitdagingen zijn waar Limburg voor staat. Daarna geeft hij de fakkel door aan minister Muyters: Ik vraag het aan...

- Den Bureau van de CEO ging langs bij Nadia Jansen. Afin, het kan zijn dat onze journalist er nog steeds vertoeft, want Nadia blijkt helemaal geen bureau te hebben... Wat dan wel?

- Als Verborgen Parel kozen we deze keer Fremach, een bescheiden spuitgieterij in het centrum van Diepenbeek. Wist je dat het bedrijf uit de stal van Roland Duchâtelet inmiddels 7 wereldwijde vestigingen heeft en de kaap van 1.500 medewerkers gepasseerd heeft?

- Out of Office is een rubriek die niet direct over het bedrijf van de zaakvoerder gaat. Huidig VKW-voorzitter Marc Meylaers vertelt over zijn hobby's, kookkunsten, idolen en reisbestemmingen...

- En dan is er nog de column: daarin maken we de vergelijking tussen de politiek en ondernemerschap. We stellen ons de vraag: Wat als... een bedrijfsleider zou handelen als een politicus?

Neem gerust uw tijd om het blad helemaal door te nemen! Het volgende nummer verschijnt op 31 oktober!