Nieuws Limburg Oben: Een sterk staaltje aluminium

Oben: Een sterk staaltje aluminium

Oben: Een sterk staaltje aluminium

Een sterk staaltje aluminium

Aluminium ramen van Oben zijn goed voor uw portemonnee, wooncomfort én milieu. Jurgen Oben legt uit: “Aluminium is ultralicht, maar ook oersterk. Het vervormt niet, barst niet én roest niet. Bovendien is het bestand tegen alle invloeden van buitenaf: zonlicht, vocht en extreme weersomstandigheden. Zelfs ongewenste bezoekers kunnen er hun tanden flink op stukbijten!”

Aluminium heeft ook een uitstekende thermische isolatiefactor. “Het isoleert zowel tegen de koude als de warmte. Het spreekt voor zich dat aluminium dan ook beantwoordt aan alle vereisten inzake energie- efficiëntie.” Niet onbelangrijk: aluminium is 100% recycleerbaar. Recyclage die weinig energie kost.

Groene ramen

Elk aluminium raam van Oben heeft dus een ‘groen’ kantje. Toch kunt u kiezen uit meer dan 400 hoogwaardige kleuren: pasteltinten, metaalkleuren, anodisatietinten, glanzende en matte kleuren, kleuren met de krasvaste en onderhoudsarme structuur Coatex. Ontdek ze allemaal op www.oben.be.

Gisteren: Oben, zorgeloos wooncomfort.
Lees morgen: Topkwaliteit.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.