Nieuws Limburg Oetertransport verkocht aan TDL

Oetertransport verkocht aan TDL

Oetertransport verkocht aan TDL

De internationale bouwgroep CRH heeft het vervoersbedrijf Oetertransport in Maaseik verkocht aan TDL uit Houthalen-Helchteren. De transactie is officieel sinds de jaarwisseling. CRH had in 2006 op hetzelfde adres ook de betongroep Oeterbeton overgenomen, maar die blijft dus in handen van de Ieren.

Oetertransport behaalde vorig boekjaar (2009) een omzet van ongeveer 4 miljoen euro, een flinke daling. Het vervoersbedrijf werkte veel voor de productiebedrijven van CRH, zoals Marmorith in Houthalen-Helchteren. Maar die gaan nu op zoek naar andere transportoplossingen.

Oetertransport verdwijnt helemaal op de huidige locatie in Maaseik. De gronden en gebouwen waren eigendom van Oeterbeton, dat de ruimte zal benutten voor eigen expansie. TDL neemt dus het klantenbestand over van Oetertransport en engageert de chauffeurs die mee willen en kunnen overstappen.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.