Nieuws Limburg Officenter zoekt vestigingen in Mechelen, Sint-Niklaas en Brussel

Officenter zoekt vestigingen in Mechelen, Sint-Niklaas en Brussel

Officenter zoekt vestigingen in Mechelen, Sint-Niklaas en Brussel

Officenter, het succesvolle concept van businesscenters onder leiding van Christa Jouck en Koen Batsleer, heeft nieuwe locaties op het oog. Nog deze maand wordt allicht een contract getekend in de buurt van Brussel. Volgende targets zijn Mechelen en Sint-Niklaas, zo vertelde CEO Christa Jouck eerder deze week tijdens de officiële opening van Officenter Geel.

christa jouck geelHet was opnieuw een drukte van jewelste voor de start van het meest recente Officenter in Geel. Zo’n 700 ondernemers woonden de opening bij, waaronder ook Vlaams minister-president Geert Bourgeois en federaal minister van Defensie, Steven Vandeput. Ze waren onder de indruk van de vernieuwing die in enkele maanden tijd werd doorgevoerd. Officenter heeft 40 procent van de aandelen, de rest is in handen van plaatselijke bedrijven die mee participeren in het concept.

De CEO heeft intussen een nieuwe locatie op het oog in de buurt van Brussel, waarvan het contract in principe voor 30 juni moet worden getekend. “Ik wil ook heel graag een vestiging in Mechelen, waar we aan het zoeken zijn naar een geschikt gebouw, en in Sint-Niklaas,” besluit Christa Jouck.

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.