Nieuws Limburg Ondernemers van Beringen verenigen zich

Ondernemers van Beringen verenigen zich

Ondernemers van Beringen verenigen zich

In navolging van heel wat andere Limburgse gemeenten, hebben een aantal ondernemers en zelfstandigen uit Beringen zich verenigd in een lokale Unizo-afdeling. Die was er vreemd genoeg nog niet. De bestuursploeg die nu is samengesteld, wil opkomen voor de belangen van de lokale leden. Dat gebeurt onder meer door de brug te slaan met de burgemeester en schepenen. Het bestuur organiseert tevens specifieke commerciële en informatieve acties.

Steffen Vandezande (ODC Milieu +ES³) werd verkozen tot voorzitter,
Sonja Guedens (Quality Consulting & Coaching) tot ondervoorzitter,
Jan Missoul (Joosten Boetiek) tot secretaris,
Jürgen Elsen (Accountantskantoor Jûrgen Elsen) tot penningmeester en
Patrick Coun (Frappant) & Daniel Hens (B2B-Photography) tot verantwoordelijken PR/communicatie.

unizo beringenDe andere bestuursleden:
Op de foto: Valentin Baeten & Ann Willems (Baeten Confiserie), Johnny Verstrepen (C@rt), Hilaire Poels (Amerikaanse Stock Paal), Stefan Hemelaer (I.S.D. Services), Guido Vandewouwer (Optiek Ilse Gerard) en Roberto Tibollo (Ten Steps Ahead)
Niet op de foto: Tony Aerts (Convents Begrafenissen), Bea Claes (Health Business) en Lyn Daniels (Berrevoets Hekken en Poorten).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.