Nieuws Limburg Ondernemersclub verpatst pateeke van 5 meter

Ondernemersclub verpatst pateeke van 5 meter

Ondernemersclub verpatst pateeke van 5 meter

Een haast ontelbaar aantal Limburgse bedrijven hebben zich de afgelopen week dubbel geplooid om in het kader van De Warmste Week geld in te zamelen voor het goede doel. Trixxo Horeca, GRL Lummen, Bellápierre,… om er maar enkele te noemen. Eén opmerkelijke actie pikken we eruit: het kerstdiner van ondernemersclub Maaslandia.

“Het orgelpunt van onze activiteiten in 2018 was het kerstdiner van onze jonge club”, zegt voorzitter David Winkels (Maasmechelen Village). “We brachten maar liefst 120 ondernemers samen in Le Petit Belge, de brasserie ontworpen en uitgebaat door Creneau International. Daar werd een traditioneel kerstdiner geserveerd, afgerond met een gebak van maar liefst 5 meter lengte. De kerststronk werd gemaakt door The Bakery van de familie Fastré.”

Het initiatief was goed voor een opbrengst van 3.500 euro. Dat bedrag werd geschonken aan vzw Mané, een instelling die volwassenen helpt revalideren na een niet-aangeboren hersenletsel. “Ik word er zowaar emotioneel van”, besluit directeur Benny Biets van Mané. “Het toont weer eens aan dat ondernemers verbindend zijn in de maatschappij voor al degenen die het nodig hebben.”

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.