Nieuws Limburg Opnieuw veel horecazaken op de fles

Opnieuw veel horecazaken op de fles

Opnieuw veel horecazaken op de fles

Nu de conjunctuur een beetje aantrekt, lijken de bouwbedrijven terug enige ademruimte te vinden. Voor de horeca is dat andere koek. Met de veralgemening van het rookverbod in juli staan er drama’s te wachten. Een aantal van hen hebben zo lang zelfs niet gewacht om de handdoek te gooien. We vinden op het lijstje van de faillissementen uit deze sector onder meer Fabienne Lacroix (Riemst), Marly Pascolo (Opglabbeek), Giuseppe Grillo (Zonhoven) en Benjamin Kumbruck (Koersel).

Andere ondernemingen die hun schuldeisers niet hebben kunnen afhouden zijn: Drukkerij Hermans (Genk), Sven Lipkens (Opglabbeek), Dimasco (Lanaken), Heuvelland Hekwerken (Voeren), Joël Bogaerts (Sint-Truiden) en Ti-jo Trans (Paal). De afsluiting van het faillissemement werd uitgesproken tegen onder meer Vmid (Hasselt), Mivebo (Maasmechelen), Kock Wolf (Kinrooi) en LBC Stukadoorswerken (Maasmechelen).

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.