Nieuws Limburg Pand Kellens wordt tweedehandswinkel voor jong en oud

Pand Kellens wordt tweedehandswinkel voor jong en oud

Pand Kellens wordt tweedehandswinkel voor jong en oud

Het gekende pand van Huis Kellens in het centrum van Hasselt krijgt een nieuwe bestemming. Op 1 september openen er zij-aan-zij de winkel in tweedehands merkkleding Streisant en Chou-Fleur, een nieuwe zaak in tweedehands kinderkleding. “We zij heel fier dat we deze stap in volle coronatijd aandurven”, aldus de ondernemers van beide entiteiten.

Huis Kellens bestaat al sinds 1954. De zaak in gordijnen, interieurstoffen en andere benodigdheden voor binnenhuisafwerking werd in 2014 overgenomen door Jean Biesmans (Tectum Group) en Ingrid Nelissen (Ingrid Nelissen Interieur). Afgelopen weekend is de showroom verhuisd van de Hasseltse binnenstad naar de Kuringersteenweg.

De vrijgekomen ruimte is een opportuniteit voor Streisant, een winkel die vandaag in het aanpalende gebouw is gevestigd. Slavka, Annick en Bart gaan er vanaf 1 september hun zaak in luxe tweedehandskleding en accessoires onderbrengen. Momenteel wordt alles in gereedheid gebracht.

Een ander deel van Huis Kellens wordt ingenomen door een starter. Tien van Chou-Fleur gaat er tweedehands kinderkleding verkopen. Zo vindt iedereen een breed assortiment op dezelfde locatie.

“Wij zijn niet snel fier op iets, maar in volle coronacrisis verhuizen en daarnaast een nieuwe ondernemer haar eigen zaak helpen opstarten, is toch een hele prestatie”, zegt Bart Nouwen van Streisant. Investeren en risico’s nemen, zelfs in onzekere tijden, dat is ondernemerschap…

Reageer op dit bericht

Gerelateerde berichten

Veel gelezen in deze regio

Dit overzicht graag personaliseren met onderwerpen op jouw maat?

Maak een account aan en ga op onze gids pagina op zoek naar bedrijven, personen, sectoren en gemeentes die binnen jouw interessegebied vallen. Op deze manier kunnen we in onderstaand overzicht een gepersonaliseerde lijst van artikels tonen.